Custom Search

26 August 2010

10 Most Stupid Questions

1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:-Well,it's so hot , there were no cool

so I thought i'd
watch some advertisements in the cool comfort of
the theatre.

2. In the bus:
A fat girl wearing pointed high-heeled shoes
on your feet
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local
anesthesia.....why don't you
try again or should i try this time.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why?Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish
Answer:-No, its teribble and made of adulterated
cement.We occasionaly also spit in it.

5. At a family get-together.When some distant aunt

you after years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you've become so
Answer:-Well you haven't particularly shrunk
yourself !

6. When a friend announces her wedding, and you
Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?

Answer:-No,he's a miserable
just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone

Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.
Answer:-No. I was playing cricket for India at
Sharjah and just when you called Salim Malik was
betting with me that
Pakistan would win. What do you think?

8. When you see a friend/colleague with evidently
shorter hair
Stupid Question:-Hey have you had a haircut?
Answer:-No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed
in your mouth
Stupid Question:-Tell me if it hurts?
Answer:-And while I'm telling you , you tell me if

10. You are smoking a cigarette and a cute woman
Stupid Question:-Oh, so you smoke? !!!
Answer:-No, it's a miracle was a
and now it's in

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comments: on "10 Most Stupid Questions"